Verhuur van de locatie

Verhuur van de locatie

Mogelijkheden
Ons proeflokaal leent zich bij uitstek voor een vergadering, een alternatieve verjaardags- of jubileumviering of zomaar een gezellige avond met je clubteam, bedrijf, vrienden of kennissen.
Naast het proeflokaal heb je de beschikking over een prima uitgeruste keuken.
Ook heb je de mogelijkheid gebruik te maken van ons nieuwe terras aan de voorzijde van ons proeflokaal.

De verhuur
De ruimte wordt verhuurd inclusief gebruik van keuken. De huurder dient alles op te ruimen en eventueel vuil af te voeren. Vinocerf draagt voor een bedrag van € 35 zorg voor de schoonmaak.

De prijs
De prijs per dagdeel van 4 uur inclusief gebruik keuken bedraagt 450 euro. Daarnaast wordt € 35 schoonmaakkosten berekend.
Bij afname van meerdere dagdelen gelden gereduceerde prijzen. De prijs is inclusief gebruik van glazen en keukengerei en is inclusief schoonmaak. De toeslag voor gebruik beamer is 75 euro per verhuur.

Wijnen Vinocerf
Tijdens de verhuur mogen alleen wijnen van Vinocerf worden geschonken. De prijzen van de wijnen zijn conform de dan geldende prijslijst (te verhogen met een toeslag van 25%). Wil je ook frisdranken dan dien je daar zelf zorg voor te dragen dan wel Vinocerf opdracht te geven de aanschaf te regelen (toeslag 25%).

Catering en private dining
Vinocerf kan in samenwerking met haar cateraars invulling geven aan aangeklede bijeenkomsten, proeverijen of aan private dining of catering. Catering Aelsmeer biedt een breed pakket met borrelhapjes, sushi, buffetten, tapas, barbecue, salades en walking dinners. Zie hiervoor www.cateringaelsmeer.nl

Geluid
De huurder mag gebruik maken van de geluidsapparatuur (eigen muziek), maar dient er voor zorg te dragen dat er geen sprake is van geluidsoverlast.
Bij gebruik apparatuur deuren en ramen gesloten te zijn.

Middelen
Alle benodigde audio-visuele middelen zijn aanwezig inclusief een beamer, blue tooth tbv connectie met Iphone of Ipad. Uiteraard is er WIFI aanwezig.

Standaard voorzieningen

  • Keuken met electrische kookplaat, vaatwasser en oven/magnetron
  • Espresso-apparaat met heerlijke Nespresso koffie
  • WIFI
  • Beamer
  • Blue tooth connectie
  • Comfortabele stoelen en tafels. Opstelling flexibel.

Voor inlichtingen of boekingen
Michel Kortstra:
06 20 977 613
michel@vinocerf.nl

verhuur
verhuur
verhuur