Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterproeverij

12 november 2022 @ 16:00 - 22:00

 

Zaterdag 12 november willen we jullie graag ontvangen en onze oude, maar vooral ook nieuwe wijnen laten proeven. En er zijn prachtige nieuwe ontdekkingen bij.

Bijvoorbeeld van het tophuis Pago de Vallegarcia uit Castilla la Mancha met een Viognier, een Syrah en een Garnacha-Cariñena zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd.

De Noordelijke Rhône wordt vertegenwoordigd door Philippe & Vincent Jaboulet met een witte (h)ermitage van 100% Roussanne en een volle, mooi gestructureerde Cornas met geuren van pruimen en wat kruidigheid. Het zijn wijnen die je aan een mooie tafel met respect opent en met aandacht drinkt.

We hebben Italië bezocht en zijn terug gekomen uit de omgeving van Verona met verrukkelijke wijnen die we nog even geheim houden tot 12 november.

En dan zal er op de proeverij een tafel zijn met Portugese wijnen, waaronder Port.

Er is teveel om op te noemen: een wijn van een nieuwe producent uit de Elzas, maar ook onze ‘eigen’ huizen als Quinta de la Quietud (Toro), Nadine Ferrand (Macon), Pescaja (Piëmonte), Collemassari en Grattamacco (Toscane), Roger Sabon (Châteauneuf du Pape) en Pascal Devilliers (Champagne).

Kortom, je kunt elkaar ontmoeten, zo’n 50 wijnen proeven, wijnen bediscussiëren, informatie krijgen, je winterwijnselectie bepalen, wat hapjes proeven, het kan allemaal.

Tijd: zaterdag 12 november van 16:00 – 20:00 uur
Locatie: tent bij ons proeflokaal op het fort
Bijdrage in de kosten: € 17,50 per persoon

Aanmelden

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Tijd:
16:00 - 22:00

Organisator

Bert, Constant, Fred, Michel, Richard, Sacha

Locatie

Fort aan de Drecht
Grevelingen 34
Uithoorn, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps