Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vinocerf Wijnreis Spanje 2019

november 14 @ 09:45 - november 17 @ 16:50

Programma Vinocerf Spanje reis november 2019

Donderdag 14 november vliegen we om 9:45 vanaf Schiphol naar Madrid en gaan vandaar met een Microbus richting Finca Rio Negro in Cogolludo. Daar genieten we van een lunch en bezichtigen het wijnbedrijf. Aan het eind van de middag vertrekken we naar San Lorenzo de El Escorial waar we overnachten in het Victoria Palace Hotel.

Vrijdag 15 november vertrekken we na het ontbijt naar La Seca waar we kennis maken met het Rueda wijngebied door een bezoek aan Bodegas Ángel Rodriguez Vidal. Vervolgens vertrekken we voor de lunch naar het plaatsje Penafiel. Na de lunch rijden we naar Villabanez waar we de uiterst moderne Bodegas Vizar (Ribero del Duero)bezoeken. Vrijdag en zaterdag overnachten we in het sfeervolle Parador de Tordesillas. Vrijdagavond genieten we van een diner in de naburige stad Valladolid.

Zaterdagochtend 16 november vertrekken we per Microbus voor een bezoek aan het plaatsje Zamorra in het wijngebied Toro,  waar bijvoorbeeld de Mercado Abastos. ’s Middags bezoeken we het biologische wijnbedrijf Quinta de la Quietud. En ’s avonds genieten we van het slotdiner in het restaurant van Parador de Tordesillas.

Op zondag 17 november vertrekken we om 12:00 uur vanuit het hotel naar de luchthaven Madrid, waar we om 16:50 weer richting Schiphol vliegen.

De prijs van de reis is inclusief de vlucht Amsterdam-Madrid en terug zonder toeslag voor ruimbagage; gezamenlijk vervoer in Spanje per bus; bezoek en proeverij bij 4 wijnbedrijven; 4 maaltijden; 3 overnachtingen in 4 sterrenhotel; deskundige informatie over de te bezoeken wijngebieden.

De reis kan doorgang vinden indien tenminste 16 personen zich hebben aangemeld; de reis wordt georganiseerd door en onder voorwaarden van 3D Golfvakanties; 4 gezamenlijke maaltijden worden betaald uit de reissom; de drankjes bij de maaltijden worden door Vinocerf voorgeschoten en na afloop hoofdelijk omgeslagen.

Totaalprijs per persoon € 995,00

Toeslag 1-persoonskamer € 150,00

Wil je je aanmelden, doe dit dan bij richard@vinocerf.nl

Gegevens

Begin:
november 14 @ 09:45
Einde:
november 17 @ 16:50
Evenement Categorie: